Geen procescertificering?

Geen procescertificering, hoe zit dat? Als u als bedrijf actief energielabels wilt verkopen en uitbrengen dan moet uw bedrijf proces gecertificeerd zijn. De hiervoor geldende beoordelingsrichtlijn is de BRL9500. Raak Software applicaties is ook BRL9500 gecertificeerd en geeft u de mogelijkheid om onder haar certificering te werken.

Het certificeren van uw bedrijf is een kostbaar en tijdrovend geheel. De jaarlijkse kosten aan afdrachten en tijdsinvestering lopen al snel op tot € 10.000 per jaar, indien u werkt onder de proces certificering van Raak heeft u deze kosten niet meer.

De kosten voor het gebruik van onze certificering bedragen eenmalig € 400,-. Hiervoor ontvangt u een training en begeleidien we 2 opnames op locatie. Tijdens deze opnames nemen we de tijd voor inhoudelijke en softwarematige uitleg. Hiermee houden wij de kwaliteit van de via ons afgemelde labels hoog. Deze eenmalige kosten zijn voor het gebruik van de procescertificering, hiernaast betaald u een bedrag per afmelding zie prijzen.

Uiteraard is het ook mogelijk om als bedrijf onze software te gebruiken onder uw eigen procescertificering!

DOWNLOAD RAAK!

RAAK SOFTWARE: Praktischer, voordeliger, sneller en slimmer!

Raak staat bekend in de markt als de optimale software om een energielabel op te nemen. De snelheid en de logica binnen het programma is volledig gericht en opgebouwd vanuit de praktijk van het inspecteren. U zult het gebruiksgemak ervaren vanaf het eerste moment.

DOWNLOAD RAAK