Training Raak Software (EPA-W).

Om echt optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden en gemakken die Raak Software biedt, raden wij u aan de training te volgen. U wordt dan bekend met alle mogelijkheden en voorzien van tips en trucs om het werken met Raak Software nog eenvoudiger te maken! De kosten van deze cursus bedragen vooraf 10 tickets, maar is voor gebruikers uiteindelijk gratis. Deze tickets blijven namelijk daarna beschikbaar voor het afmelden van energielabels, zodat u bij gebruik van de Raak software niets voor deze dag betaald.

U kunt profiteren van de dagtraining van de Raak Epa-W software. Dit is bijvoorbeeld interessant wanneer u al EPA adviseur bent, maar wanneer u nog niet eerder met de Raak EPA-W software gewerkt heeft of hierin qua kennis en mogelijkheden meer wilt verdiepen.

Dergelijke trainingen in Ridderkerk inclusief koffie en lunch vangen aan om 09.30 uur en eindigen omstreeks 14.00 uur.

NB: Door wijzigen en onduidelijkheden m.b.t. de wetgeving rondom energielabel zijn er voorlopig geen cursussen.

RAAK SOFTWARE: Praktischer, voordeliger, sneller en slimmer!

Raak staat bekend in de markt als de optimale software om een energielabel op te nemen. De snelheid en de logica binnen het programma is volledig gericht en opgebouwd vanuit de praktijk van het inspecteren. U zult het gebruiksgemak ervaren vanaf het eerste moment.

DOWNLOAD RAAK