Zelfstandig adviseur worden met Raak EPA-W software en/of cursus.

De procedure is als volgt

   1. U kunt kiezen voor een dagtraining alleen voor de Raak Epa-W software. Dit is bijvoorbeeld interessant wanneer u al EPA adviseur bent, maar wanneer u nog niet eerder met de Raak EPA-W software gewerkt heeft. Momenteel geen training gepland
   2. Bij Kader kunt u  terecht voor alle EPA opleidingen ter voorbereiding op de verschillende Cito examens. U bent gegarandeerd van betrokken docenten en een praktische opleiding. Door de jarenlange ervaring heeft u een kwalitatieve voorbereiding op het examen. Kader biedt u de volgende opleidingen:

    3-daagse opleiding tot EPA-W Adviseur;
    2-daagse vervolgopleiding EPA-W maatwerkadvies;
    5-daagse opleiding EPA-U Adviseur.
    Tijdens de opleidingen van Kader, wordt gebruik gemaakt van de Raak EPA-W software. 

   3. Schrijf u in voor het externe CITO examen (deel 1 en 2) klik hier voor informatie.

   4. De procescertificering voor uw bedrijf is niet noodzakelijk. Onder voorwaarden kunt u vanuit de software en onder de BRL9500 certificering van Raak Software applicaties zelfstandig labels afmelden. Naast de software certificering is Raak Software ook gecertificeerd voor de BRL9500. Op deze manier bieden wij u een fantastische manier om zonder hoge investeringkosten en verplichtingen het adviseurschap te implementeren. U kunt eenvoudig en snel, zonder genoemde beperkingen, de markt verkennen en veroveren. Lees hier de overige voorwaarden.

DOWNLOAD RAAK!

De voordelen:

– Geen procescertificering nodig geen jaarlijkse verplichtingen
– Geen licentiekosten voor het gebruik van de software.
– Geen inschrijf, deelname of andere kosten en bijdrages aan netwerk of organisatie
– Opleiding en training specifiek gericht op het gebruik van de software
– Gratis gebruik van de bewezen meest efficiënte energielabelsoftware
– Onbeperkt aantal installaties RaakEPA-W op verschillende computers
– Direct vanuit uw software “afmelden”
– U betaalt alleen wanneer u een label afmeld of rapportage genereert

Incompany trainingen

Wij kunnen, bij groepen vanaf 8 personen, opleiding en training voor de Raak EPA-W software op locatie verzorgen! Wilt u meer informatie over de kosten en mogelijkheden stuur dan een e-mail met relevante gegevens en een naar info@raakit.nl

Ter voorbereiding op de Cito examens kunt U ook bij Kader terecht voor incompany EPA opleidingen. Wilt u meer informatie of direct een offerte dan kunt contact opnemen via epa@kaderbv.nl.

RAAK SOFTWARE: Praktischer, voordeliger, sneller en slimmer!

Raak staat bekend in de markt als de optimale software om een energielabel op te nemen. De snelheid en de logica binnen het programma is volledig gericht en opgebouwd vanuit de praktijk van het inspecteren. U zult het gebruiksgemak ervaren vanaf het eerste moment.

DOWNLOAD RAAK